Metalen trappen en balustrades voor elk interieur

Het maken van metalen trappen met mogelijkheid tot houten treden, balustrades en leuningen behoort tot onze vaste activiteiten. Zowel voor binnen als voor buiten voorzien wij passende modellen.

Balustrades

Balustrades zijn verkrijgbaar in metaal en inox en bijgevolg betaalbaar voor iedereen. U dient zelf het materiaal te kiezen en wij doen de rest. Uiteraard kunt u steeds gratis advies vragen.

Modern of klassiek interieur

Metalen trappen kunnen in elk type interieur geplaatst worden. Daarnaast overspannen ze grote lengtes zonder zware constructies te tonen. De trappen in uw huis te Beveren combineren met houten treden zorgt voor een schitterend effect.

Contact

U kunt een keuze maken uit ons boek die heel wat informatie en foto’s bevat. Maar indien u zelf een eigen ontwerp hebt of er ergens één hebt kunnen bemachtigen die u graag ziet, dan kunt u deze aan ons bezorgen. We zorgen voor een snelle opstart van de werken en een tijdige beëindiging. Ook voor diverse herstellingen aan metalen trappen regio Beveren kunt u ons contacteren. Doe het vandaag nog!

Contactgegevens

Metaalconstructies De Smet
Kleine Kouterstraat 7
B - 9120 - Vrasene


Tel.: 03 500 73 10
E-mail: de.smet.koen.metaalconstructies@telenet.be

BTW BE 0684.405.274

Laswerk | Houten poorten | Moderne poorten | Klassieke poorten | Automatisatie van poorten | Trappen