Moderne, trendy poorten met een authentieke look

Wie houdt van strakke vormen en een hedendaagse look moet opteren voor de moderne poorten te Beveren van Metaalconstructies De Smet.

Diverse materialen en afwerkingsvormen

De poorten worden vervaardigd uit aluminium of staal en daarna volledig op maat gemaakt volgens hetgeen de klant nodig heeft. Er kan gekozen worden tussen open of gesloten poorten. Als afwerking kan men kiezen tussen metalisering of poederlak (we werken samen met een erkende poederlakkerij). Er zijn diverse folders beschikbaar waaruit men het ontwerp en de kleur kan kiezen.

Voordelen

Onze moderne poorten uit Beveren zijn volledig onderhoudsvrij. Alle soorten behandelingen kunnen op aanvraag uitgevoerd worden. Er is steeds een garantie van 10 jaar op roest.

Daarenboven kan er geopteerd worden voor een draai- of schuifpoort, conform de wensen van de klant. De poorten krijgen een hedendaagse look waarbij strakke of landelijke elementen aanwezig zijn.

Contact

Bent u op zoek naar houten, klassieke of moderne poorten? Kies dan voor Metaalconstructies De Smet en er wordt gezorgd voor een mooie en duurzame poort op maat!

Contactgegevens

Metaalconstructies De Smet
Kleine Kouterstraat 7
B - 9120 - Vrasene


Tel.: 03 500 73 10
E-mail: de.smet.koen.metaalconstructies@telenet.be

BTW BE 0684.405.274

Laswerk | Houten poorten | Moderne poorten | Klassieke poorten | Automatisatie van poorten | Trappen