Klassieke poorten in metaal, inox of staal

Alle klassieke poorten in Beveren worden gemaakt in metaal, inox of aluminium. De klant krijgt eveneens de mogelijkheid om te opteren voor diverse, decoratieve elementen zoals hekpunten, krullen…kortom alles wat de poort een nostalgische look geeft.

Waarom opteren voor Metaalconstructies De Smet

Meer dan 25 jaar ervaring en de juiste opleidingen zorgen ervoor dat u als klant steeds de mooiste poort gepresenteerd krijgt. De pure passie voor het vak en het gebruik van duurzame materialen resulteert steeds in een prachtig eindresultaat, perfect op maat van de wensen van de klant.

Poorten voor optimale privacy en beveiliging

Een poort zorgt ervoor dat uw eigendom afgeschermd is. Het geeft een extra veilig gevoel, iets wat vandaag de dag vaak ontbreekt door de vele inbraken en home jackings. Kies, net als vele anderen, voor een kwalitatieve poort op maat die volledig onderhoudsvrij is en doe beroep op Metaalconstructies De Smet. Automatisatie van poorten en hekken behoort eveneens tot onze specialiteiten.

Contact

De klassieke poorten te Beveren zijn eveneens verkrijgbaar in draai- of schuifmodel. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden die toepasbaar zijn bij uw project? Of wilt u een offerte op maat die duidelijk is en u een vaste prijs garandeert? Bel of mail dan zo snel mogelijk voor een afspraak.

Contactgegevens

Metaalconstructies De Smet
Kleine Kouterstraat 7
B - 9120 - Vrasene


Tel.: 03 500 73 10
E-mail: de.smet.koen.metaalconstructies@telenet.be

BTW BE 0684.405.274

Laswerk | Houten poorten | Moderne poorten | Klassieke poorten | Automatisatie van poorten | Trappen