Zelfgerealiseerde, houten poorten van sublieme kwaliteit

Om een gedetailleerde offerte te kunnen maken is het noodzakelijk eerst ter plaatse te gaan opmeten en de situatie te bekijken. Daarna volgt overleg met de klant om tot de beste en mooiste oplossing te komen.

Diverse soorten hout

Er kan gekozen worden voor massieve poorten in Padouk. Dit is een tropische soort hardhout van eerste klasse. De natuurlijke duurzaamheid is minimum 25 jaar. Het hout heeft een typische, rode kleur die mooi vergrijst. Deze houtsoort is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en dus ideaal voor wie een poort wil waar weinig of geen werk aan is.

Een tweede optie is cederhout. Deze prachtige, lichte houtsoort heeft geen nabehandeling nodig en vergrijst in de loop der jaren. Het nadeel bij deze houtsoort zijn de gebruikssporen die merkbaar zijn.

Prijzen

De prijs van de houten poorten te Beveren is uiteraard afhankelijk van de houtsoort en het ontwerp. Men kan opteren voor houten hekken met metalen kader (zichtbaar of onzichtbaar) en bekleed met hout. De meest gevraagde poorten zijn de gesloten poorten. Er kan steeds gekozen worden tussen een draai- of schuifpoort.

Contact

Ontdek de diverse ontwerpen voor houten poorten bij Metaalconstructies De Smet regio Beveren en kies voor optimale privacy en een uitgebreide beveiliging van uw domein.

Contactgegevens

Metaalconstructies De Smet
Kleine Kouterstraat 7
B - 9120 - Vrasene


Tel.: 03 500 73 10
E-mail: de.smet.koen.metaalconstructies@telenet.be

BTW BE 0684.405.274

Laswerk | Houten poorten | Moderne poorten | Klassieke poorten | Automatisatie van poorten | Trappen