Meer comfort met automatisatie van poorten en hekken

Een hek of poort automatiseren gebeurt met een specifieke motor die op het hek geplaatst wordt. Op die manier wordt het mogelijk de poort automatisch te openen met een cijfercode of op afstandsbediening.

De beste merken

Enkel de beste merken zijn goed genoeg voor de klant. Daarom gebruikt Metaalconstructies De Smet de merken Beninca (wereldspeler op vlak van toegangsautomatisering) en Came. Ook videofonie en parlofonie kan geïnstalleerd worden op aanvraag. Hiervoor wordt gewerkt met het merk Fermax.

Draaien of schuiven

De automatisatie van poorten te Beveren dient vooraf goed besproken en geanalyseerd te worden zodat de motor die geïnstalleerd wordt voldoende capaciteit heeft. Hiervoor is een bezoek aan huis vaak noodzakelijk.

Bij draaipoorten is er een maximum van 5 meter breed zonder elektrisch slot. Er zijn 1 of 2 motoren aanwezig, afhankelijk van het model. Bij schuifpoorten is er 1 motor en afstandsbediening. De schuifpoort kan op een rail zijn of men kan kiezen voor een zelfdragende schuifpoort. Deze kan maximum 12 meter breed zijn.

Voor de doe-het-zelvers voorziet Metaalconstructies De Smet ook zelfbouwpakketten. Dit houdt in dat u de plaatsing zelf uitvoert of door iemand anders dan ons bedrijf laat uitvoeren.

Contact

Wij stellen zeer hoge eisen aan de betrouwbaarheid van onze poorten en automatiseringsvoorzieningen. U bent zeker van een duurzame poort die jarenlang meegaat. Neem vrijblijvend contact op voor meer info betreffende de automatisatie van houten of klassieke poorten te Beveren, Sint-Niklaas of regio Stekene.

Contactgegevens

Metaalconstructies De Smet
Kleine Kouterstraat 7
B - 9120 - Vrasene


Tel.: 03 500 73 10
E-mail: de.smet.koen.metaalconstructies@telenet.be

BTW BE 0684.405.274

Laswerk | Houten poorten | Moderne poorten | Klassieke poorten | Automatisatie van poorten | Trappen